Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Sběr dat ze snímačů při konfirmaci teplotní komory
Platko, Peter ; Čala, Martin (oponent) ; Šedivá, Soňa (vedoucí práce)
Práca sa zaoberá návrhom a realizáciou programu na automazovaný zber dát pri konfirmácií teplotnej komory. V prvej kapitole je popísaná konfirmácia komory. V druhej kapitole je urobený prehľad snímačov teploty a popis použitého hardvéru. V tretej kapitole je popísaná práca s vybranými knižnicami LabVIEW a programovými architektúrami. V štvrtej kapitole popisujem ako funguje celý program. Piata kapitola slúži ako návod na použitie a v posledná kapitola obsahuje zhodnotenie programu a nápady na možné zlepšenie.
Vývoj uživatelského SW pro experimentální modální analýzu
Witassek, Tomáš ; Hadaš, Zdeněk (oponent) ; Lošák, Petr (vedoucí práce)
Cílem této práce je vytvoření aplikace s uživatelským prostředím umožňujícím stanovení modálních vlastností pomocí experimentální modální analýzy. Aplikace byla vytvořena v programovacím prostředí LabVIEW. Do aplikace byly implementovány metody Peak Picking, Circle-Fit, frekvenční metoda s více stupni volnosti při nízkém tlumení a Ibrahimova časová metoda. Ověření funkčnosti této aplikace bylo provedeno měřením a následných stanovením modálních parametrů tří rozdílných součástí. Modální parametry stanovené z měření byly následně srovnány s výsledky získanými metodou konečných prvků.
Sběr dat ze snímačů při konfirmaci teplotní komory
Platko, Peter ; Čala, Martin (oponent) ; Šedivá, Soňa (vedoucí práce)
Práca sa zaoberá návrhom a realizáciou programu na automazovaný zber dát pri konfirmácií teplotnej komory. V prvej kapitole je popísaná konfirmácia komory. V druhej kapitole je urobený prehľad snímačov teploty a popis použitého hardvéru. V tretej kapitole je popísaná práca s vybranými knižnicami LabVIEW a programovými architektúrami. V štvrtej kapitole popisujem ako funguje celý program. Piata kapitola slúži ako návod na použitie a v posledná kapitola obsahuje zhodnotenie programu a nápady na možné zlepšenie.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.